fbpx

Dette sier tidligere kunder

«Den nye hagen vår har vært en spennende reise og er under stadig utvikling.

Marit J har med sin faglige tyngde vært en svært inspirerende sparringspartner og bistått med hagedesign og gode råd i prosessen.

Vår hageinteresse har eskalert i takt med Marits involvering og vi vil absolutt anbefale Marit hvis du skal revitalisere eller anlegge ny hage.»

Ellen og Arild Juell-Andersen

«Jeg har hatt Marit på besøk i 2 ulike hager der jeg har bodd. Vi opplevde hageplanleggingen begge steder som en stor inspirasjon for å få hagen til et godt sted å være. Entusiasme, idéer kombinert med god kunnskap om planter og tradisjoner gjorde dette til en spennende opplevelse.

Marit er sprudlende og positiv og så fort muligheter vi aldri hadde tenkt på. Hun forstod raskt våre behov og så potensiale i områder av tomten vi ikke tenkte på.Vi har dessverre ikke klart å gjennomføre så mye enda, men det er fint å ha en langsiktig plan slik at man kan ta et prosjekt av gangen. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste.

Monika Næss

«Da vi høsten 2019 skulle overta en gammel sveitservilla med stor hage ble det viktig for oss å ha en god plan. Fra tidligere har vi erfaring med å gjøre ting både 2 og 3 ganger, da vekstene vi har likt, ikke har likt seg like godt hos oss, noe som har ført til merarbeid og ekstra kostnader. Det var viktig for oss å lage en hage som passer for hele familien, voksne, barn og hunder.Allerede før vi skulle overta hus og hage begynte et veldig hyggelig samarbeid med Marit!
Vi hadde god dialog både digitalt og i møter. Marit har vært lydhør for våre drømmer og flettet dette sammen med gode, egne idéer. Samarbeidet har resultert i en flott hageplan, komplett med belysning-splan og spennende plantevalg, og vi klør
i fingrene etter å realisere de mange prosjektene!

I etterkant av oppdraget har Marit fortsatt gitt oss god respons når vi tar kontakt og kommer med tips og råd når vi har spørsmål. Det føles trygt å ha hennes kompetanse i bakhånd etterhvert som vi finner frem beskjæringssaks og spade! Det vil nok ta litt tid før vi kommer i mål, men vi gleder oss til jobben, og gleder oss til å holde Marit oppdatert underveis!»

Kjersti Bogenes og Espen Hagstrøm

«Det er en stund siden du besøkte oss og du øste ut med alle dine flotte ideer, og vi har siden den gang realisert ganske mange av de.

Vi har nå skaffet oss et nytt husprosjekt og i den forbindelse ønsker vi også hjelp på vårt nye sted. Vi ønsker oss nytt hus, men saken kan også bli rehabliltering av eksisterende. Uansett ønsker vi å snart gå i gang med planlegging av utearealet, og huset blir liggende på ganske samme sted uavhengig av om det blir nytt eller om det gamle huset skal stå.

Denne gangen ønsker vi oss en full hageplan helt ned til detaljnivå. Jeg har erfart at jeg ikke er lik min mor når det kommer til hagearbeid, så denne gangen ønsker vi en moderne og lettstelt hage.

Tanja Gare

«Marit har hjulpet oss med planlegging av uteareal for våre eiendommer i Sandefjord. Vi ønsket ny beplanting med møbler og annen fast installasjon. Marit har vært kjempe behjelpelig og øst av sin kunnskap om ulike blomster, stauder, prydtrær og sommerblomster. Hun lagde flotte beplantningskart, skisser og beskrivelser for hva hun hadde tenkt for oss.

Resultatet ble meget bra. Vi valgte å følge Marits anbefalinger hva gjelder beplantning og tegninger.  Vi anbefaler henne på det varmeste og benytter oss gjerne av hennes ekspertise igjen.»

Kaia og Geir Aune

”Med sin varma och lugna personlighet mötte Marit oss på vår gård i Lier, en vacker dag maj.

Marit är kunnig och full av idéer och hjälpte oss med planeringen av vår hage. Vi fick massor av goda råd och idéer om hur vi skulle tänka, både gällande utformning, växter och belysning.

Det var väldigt inspirerande och givande, och vi är glada över all hjälp vi fick!”

Joanna Sais

«Hageplanlegging er både gøy og økonomisk!

Marit hjalp meg med å sette mikroklimaet i system, og hagen er igjen blitt et samfunn med masse liv!

Insekter og fugler trives nå og det gjør jeg også!»

Britt Somby, Finmark

«Jeg var veldig fornøyd med alt Marit hjalp meg med!

Ommøblering av stort, gammelt bed, forslag til hvilke jeg skulle beholde og hvilke jeg skulle fjerne, forslag til nye planter, planteliste og plassering.
Alt fungerer så godt sammen nå!

Hilsen en veldig fornøyd kunde!”

Berit Dammen

See what they’re saying.

Our happy customers have a lot to say about our products and services!

It’s really great how easy your websites are to update and manage. I never have any problem at all!

avatar

Mary Sequoia

Author

My new site is so much faster and easier to work with than my old site. It used to take me an hour or more to update a page.

avatar

Marcus Alpine

Author

My new site is so much faster and easier to work with than my old site. It used to take me an hour or more to update a page.

avatar

Philip Glacier

Publisher

It’s really great how easy your websites are to update and manage. I never have any problem at all!

avatar

Robin Yellowstone

Publisher

It’s almost like having a designer right here with me. I just choose the page, make the change and click save. It’s so simple.

avatar

Amy Redwood

Consultant

I can’t believe how good the customer support is on this product. I’m used to waiting weeks to hear back. Not any longer!

avatar

Rob Badland

Consultant
Rull til toppen