fbpx

P E R S O N V E R N E R K L Æ R I N G

https://www.hagedesign.no og https://hageplanlegging.no

I denne personvernerklæringen vil du få forklart hvordan de opplysningene du gir meg blir benyttet og behandlet i mitt firma.

Denne personvernerklæringen gjelder for websidene hagedesign.no og hageplanlegging.no samt alle nettkurs, som driftes av Marit Næss Jørgensen sitt personlige selskap Kistebunnen Marit Næss med organisasjonsnummer 982357608. Behandlingsansvarlig person er Marit Næss Jørgensen.

Selskapet ønsker å behandle de opplysningene du gir oss med respekt og Personvernloven samt den Europeiske GDPR loven, som skal beskytte brukernes rettigheter, brukes derfor som førende for beskyttelse av dine personopplysninger. Personopplysninger er alt hva som kan identifisere deg som person og jeg ber om at du er bevisst på å ikke sende personlige opplysninger utover det strengt tatt nødvendige når du henvender deg via elektronisk kommunikasjon.

Kistebunnen Marit Næss skal hverken hente inn, registre eller behandle sensitive personopplysninger. Personopplysningslovens §18 gir deg rett til innsyn i hvilke personopplysninger som ligger bevart hos oss. Har du, utover nedenstående informasjon, spørsmål hvilke opplysninger som er oppbevart om deg, ber jeg deg kontakte meg via oppgitt e-mail på websiden. I slike tilfeller må vi be om identifikasjonsbekreftelse, slik at informasjon ikke går til uvedkommende.

Opplysningene mine nettsider kan innhent er følgende:

1) Besøk og bruk av websidens klikkbare elementer
Her brukes Google Analytics og Google Adwords. Ved å besøke siden legger du ikke igjen analyserbare/ identifiserbare spor, og sporene som legges igjen er kun av intern interesse for meg, for å se besøkstall og analysere bruk av siden. Behandlingsgrunnlaget for denne aktiviteten er Artikkel 6.1 F, berettiget interesse.

2) Påmelding til Nyhetsbrev
Hvis du frivillig legger inn navn og e-post, samtykker du, i registreringsøyeblikket, at du vil bli stående på en e-mail liste som brukes som basis for å sende ut relevant informasjon og tilbud. Ditt samtykke til å stå på denne listen varer frem til det øyeblikk du enten av-registrerer deg selv (f.eks. på bunnen av et nyhetsbrev) eller du tar kontakt med oss for å be om at du blir slettet. Behandlingsgrunnlaget for denne aktiviteten er Artikkel 6.1 A – samtykke.

3) Kjøp av varer eller tjenester
Hvis du kjøper en vare eller tjeneste, vil de opplysningene du legger inn være frivillig gitt, og bli lagret i vårt regnskaps- og CRMsystem – slik vi er lovpålagt i henhold til bokføringsloven. Det strebes etter at disse opplysningene til enhver tid holdes på det minimum man må, i forhold til Artikkel 6.1 c, rettslig forpliktelse.

4) Annen kommunikasjon
Dette kan være konkurranser, spørreundersøkelser, meldinger, sms, mms, telefon og kommunikasjon på sosiale media og hvilken som helst annen lignende kommunikasjon. Dette blir ivaretatt etter gjeldende regelverk eller særskilte avtaler med kunde/bruker og brukes/arkiveres for å kunne opprettholde en god service og god kommunikasjon med kundene. Opplysningene skal også kunne brukes dersom det oppstår en reklamasjon, klage eller rettslig krav. Behandlingsgrunnlaget er Artikkel 6.1 F – berettiget interesse.

5) Sosiale medier
Sosiale medier brukes til stor grad for å kommunisere med kunder og andre interesserte. Dette omfatter blant annet Instagram, YouTube, Twitter, FaceBook og egne FaceBookgrupper/sider og LikedIn. I denne sammenheng kan Facebook Pixel bli brukt.


Din beste kundeopplevelse

For at du skal kunne få den beste opplevelsen av hva jeg tilbyr, er jeg avhengig av å bruke visse enkle eksterne tilbydere. Dette er leverandører av IT-løsninger. Dine opplysninger blir der kun behandlet på selskapets vegne og kan ikke brukes til deres benyttelse.

Det presiseres at dine personopplysninger ikke blir utlevert til andre bedrifter eller personer, utover ovennevnte samarbeidende Europeiske IT-leverandører, som alle er regulert under samme strenge GDPR regelverk.

Pr. Januar 2021 er følgende databehandlingstjenester, som jeg er innforstått med operer under samme GDPR regelverk, inkludert på sidene:
Domeneshop
Active ISP
Fiken Regnskap og CRM
Zoom
Stripe
PayPal
Vipps
Google
Mailchimp
WordPress

Bruk av Cookies/Informasjonskapsler
Når du besøker mine websider, vil du automatisk legge igjen «spor» i form av såkalte «cookies»eller «informasjonskapsler». Dette kommer man ikke utenom, hvis man vil besøke en webside, – det er slik internett er bygget opp i dag. Cookie’ne på mine sider brukes kun for besøksstatistikk samt at de tilrettelegger for å gi deg en bedre besøksopplevelse. Jeg er lovpålagt å oppgi hvilke «cookies» som brukes på min side, i henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon – § 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies og pr. januar 2021 brukes Facebook Pixel og Google Analytics.

Avslutning av kundeforhold
Hvis du av en eller annen grunn skulle ønske å avslutte den frivillige kommunikasjonen med mitt firma, kan du når som helst trekke det tilbake ved å sende en e-mail eller benytte deg av linken du finner nederst i all kommunikasjon fra firmaet.

Nettstedene som omfattes av denne Personvernserklæringen er følgende:
hageplanlegging.no, hagedesign.no, herrogfrujorgensen.no, hageakademiet.no, maritjorgensen.no med tilhørende SoMe-enheter, som alle ligger under Firmaet Kistebunnen Marit Næss, org.no. 982357608.  Adresse: Kilgata 3 D, 3217 Sandefjord.

E-mail: post@hageplanlegging.no Telefon: 911 11 020

Firmaets hovedaktivietet er undervisning, kommunikasjon og konsulenttjenester.

Ovennevnte digitale enheter vil være ansvarlige for undervisning via nettkurs (gratis/betalte), webinarer, livesendinger, egne grupper på nett (gratis/betalte) samt kommunikasjon med kunder.

Sist oppdatert: Januar 2021

Marit Næss Jørgensen

Rull til toppen