RABARBRABOKA

«Råbra rabarbra – for historien, for helsen, for ganen»


Her kan du se nærmere på boken
og kjøpe den hvis du ønsker.

Dette er en estetisk, vakker
«coffetable-book » som gir deg vakre bilder og den fascinerende historien om den mest anonyme planten i hagen.

Her finner du også mye info om sorter og dyrkningsmetoder i skjønn forening med kjøkkenkunnskap om hvordan du kan bruke den i 60 oppskrifter fordelt på alle måltidene, bakst, drikke, sylting og desserter.

Omtale av boken her


Du kan bestille RABARBRABOKA ved å vippse kr. 450 til Vipps 564674.
Beløpet dekker frakt (kr. 149) i hele Norge, unntatt Svalbard.
Husk å skrive navn, adresse og telefonnr. i vipssmeldingen, slik at boken kommer til rett person.

En liten treat for de som elsker rabarbra, men ikke kan vente
til boken kommer i posten. Her er oppskriften til Grunnlovsdessert –
en av de mest kjente festdessertene i Norge – selvfølgelig med
rabarbra som hovedingrediens.


700 g rabarbra
3 dl vann
200g farin
ca 15 g potetmel
Lag rabarbrakompott og avkjøl den.

Eggekrem
2 hele egg
25 g farin
2 1/2 dl helmelk
1/2 vaniljestang
lag eggekrem og avkjøl den

10 svisker
10 skoldede mandler
Kok sviskene lett møre,
fjern stenen og putt mandlene inn i stedet.

Legg rabarbrakompotten i en skål
og bre eggekremen over.
Legg sviskene oppå kremen.

Velbekomme!

Rull til toppen