RABARBRABOKA fra hagedesigner Marit Næss Jørgensen
«Råbra rabarbra – for historien, for helsen, for ganen»
Her kan du se nærmere på Rabarbraboka fra hagedesigner Marit Næss Jørgensen og kjøpe den – hvis du ønsker.
Dette er en estetisk, vakker
«coffetable-book » som gir deg vakre bilder og den fascinerende historien om den mest anonyme planten i hagen.
I boken finner du også mye info om sorter og dyrkningsmetoder i skjønn forening med kjøkkenkunnskap om hvordan du kan bruke den i 60 oppskrifter fordelt på alle måltidene i tillegg til bakst, drikke, sylting og desserter.
Litt om forfatteren HER
Kjenner du den deilige, friske og litt syrlige smaken i munnen? 🙂
Du kan bestille RABARBRABOKA HER
En liten treat for de som elsker rabarbra, men ikke kan vente
til Rabarbraboka fra hagedesigner Marit Næss Jørgensen kommer i posten.
Her er oppskriften til Grunnlovsdessert –
en av de mest kjente festdessertene i Norge – selvfølgelig med
rabarbra som hovedingrediens.
700 g rabarbra
3 dl vann
200g farin
ca 15 g potetmel
Lag rabarbrakompott og avkjøl den.
Eggekrem
2 hele egg
25 g farin
2 1/2 dl helmelk
1/2 vaniljestang
lag eggekrem og avkjøl den
10 svisker
10 skoldede mandler
Kok sviskene lett møre,
fjern stenen og putt mandlene inn i stedet.
Legg rabarbrakompotten i en skål
og bre eggekremen over.
Legg sviskene oppå kremen.
Velbekomme!