fbpx


Jeg vokste opp i Ullevål Hageby, så fra spede barnsben av har hage vært en selvfølgelig del av mitt univers.
Allerede som liten planla jeg både vår egen og andres hager – vel å merke i mitt eget hode, – så når anledningen bød seg i voksen alder, var ikke valget vanskelig. Da hadde jeg også penset innom både arkitektur og interiørarkitektur samt ledelse og organisering i det private næringsliv.

Etter å ha utdannet meg til gartner og tatt en god del kurs om hagedesign i Sverige og England, startet jeg Marits Hageplanlegging i år 2000 og siden den gang har dette lille firmaet bragt meg ut på mange plattformer jeg aldri kunne sett for meg i starten.

Hvem skulle trodd at jeg skulle få lage Radio og TV-program om hage, vært kursansvarlig for både private hageentusiaster og profesjonelle gartnere, blitt utpekt som hageekspert for Byggeindustrien i Norge, fått være guide i Franske og Engelske hager samt på Chelsea Flowershow og få lov til å planlegge hager og uterom for så utrolig mange hyggelige mennesker og bedrifter/kommuner.

HVEM ER JEG SOM PERSON?
Kort fortalt er jeg vel en livsglad, vitebegjærlig, utforskende, analytisk og kreativ person. Jeg er liste- og prosjektmenneske! Uten minimum ét prosjekt gående, føler jeg meg ganske lost. Jeg drives av å kunne oppnå resultater som like gjerne kan være knyttet til læreprosesser som måloppnåelse, og av det å delta i en skaperprosess og å utvikle meg som menneske både profesjonelt og personlig.

Jeg tror jeg med hånden på hjertet kan si at struktur, harmoni og gode løsninger ligger mitt hjerte veldig nære.
HER forteller jeg om viktigheten av å ta de rette valgene.

Handlekurv
Skroll til toppen