fbpx

Hagedesign – harmoni for sjelen og øyet

Litt om meg … og interessen for hage

I forbindelse med hagedesign har mitt fokus gjennom de siste 20 årene har alltid vært å skape verdier i form av gode ideer og løsninger for hageeiere jeg møter rundt om i landet. Ja, man kan bruke de samme tankene og materialene i forskjellige hager, men det er eiernes personlighet som er avgjørende og som bestemmer det endelige designet. Jeg jobber med konstant nysgjerrighet når jeg tegner nye hager. Det er mye glede i estetikk, konstruksjon og prosjektering, men selve arbeidet med å utforske den absolutt beste løsningen, er det som virkelig driver meg.

Ofte er det de tilsynelatende umulige oppgavene med de største utfordringene som gir kundene de største ahaopplevelsene når de får tilbake en plan. Det er alltid like gøy å se de bli så overrasket og glade.

Den faktiske analysen av de gitte forholdene i en hvilken som helst hage – som bl.a. himmelretningene som bakgrunn for sol, skygge og vind, sikt og utsikt til naboer og alminnelig utsikt. Skråninger eller flate tomter, fall i forhold til avrenning, jordforhold og sist men ikke minst hvilken type bruk hagen skal tåle, er blant de bærende elementene. Når jeg designer en hage, er det mange hensyn som skal tas – både med respekt til de faktisk forhold men også til arkitektur og omgivelsene. Trenger du hjelp, tar du bare kontakt!

Av en eller annen grunn har hage og meg alltid vært en “match made in heaven”. Jeg har alltid følt meg i det rette element når jeg har kunnet se nye løsninger og muligheter. At jeg har fått lov til å gjøre min lidenskap for hagedesign til mitt yrke er jeg utrolig ydmyk for. Samtidig er jeg veldig takknemlig og stolt over at jeg nå har holdt det gående i over 20 år!

Kort om min bakgrunn; Hageentusiast med mange år innen administrasjon og ledelse i bransjer som shipping, headhunting, finans og reiseliv.

Jobben innen shipping og som flyvertinne, bragte meg ut i verden til hageopplevelser jeg sjeldent glemmer. Å få jobbe som guide på slottshager og store arrangementer i England og Frankrike har også bidratt til økt kunnskap innen hagedesign.

For å understøtte den store hageinteressen, tok jeg tilleggsutdannelse som bygartner og flere kurs i hagedesign, både i Sverige og i England.

Tilbakemeldingene er mange og gode, etter 20 år i bransjen.
Hvis DU ønsker hjelp med å finne ut hvordan du får et uterom tilpasset deg, står jeg klar til å hjelpe deg.

Er du usikker på hvordan jeg kan hjelpe deg – så ring meg på 91 11 10 20, så tar vi en prat eller send en mail fra linken under.

Min tanke er at du fortjener å ha en hage som gir deg glede og harmoni.
Etter planlegging har du tid til å gjøre det DU aller helst vil bruke tiden din til .
Ta kontakt – jeg elsker å knekke koder for gode hageløsninger!

Marit-004

Vil du lese enda mer om meg og mitt kan du gjøre det her.

Eller du kan lese mer om mitt grunnleggende nettkurs her.

Handlekurv
Skroll til toppen